Održivo gospodarimo otpadom u
Pregradi i Krapinskim Toplicama

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

Politika privatnosti i Politika kolačića


Ova pravila privatnosti objašnjava kako službene internetske stranice www.zivimo-ekologicno.eu (dalje u tekstu: web mjesto) i mobilna aplikacija “živimo ekologično” (dalje u tekstu: mobilna aplikacija) obrađuje vaše osobne podatke. Web mjesto i mobilna aplikacija je usmjerena na zaštitu Vaših osobnih podataka i njihovu obradu u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Politika se odnosi na sve korisnike web mjesta i mobilne aplikacije.

Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo Vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

Uporabom web mjesta i/ili mobilne aplikacije korisnik potvrđuje da shvaća, prihvaća i suglasan je sa svim odredbama ove politike zaštite privatnosti i osobnih podataka.

Politika se u svakom trenutku može promijeniti ili dopuniti bez upozorenja ili obavijesti. Uporabom web mjesta i/ili mobilne aplikacije nakon promjene ove politike korisnik potvrđuje da je suglasan s promjenama.

Općina Krapinske Toplice izradila je mobilnu aplikaciju “živimo ekologično” kao besplatnu aplikaciju. Ovu uslugu pruža Općina Krapinske Toplice bez naplaćivanja te ju takvu daje na korištenje korisnicima.

Ova stranica je namijenjena informiranju korisnika o našim policama o sakupljanju, korištenju te dijeljenju osobnih podataka ako korisnik odluči koristiti našu uslugu.

Ako koristite našu uslugu, prihvaćate sakupljanje te korištenje podataka vezano uz ovu policu o zaštiti privatnosti. Podaci koje sakupljamo koristit će se isključivo u pružanju i poboljšavanju ove usluge. Vaše podatke nećemo dijeliti ni u kojem drugom načinu osim u onom napisanom u Polici o Zaštiti Privatnosti.

Sakupljanje i Korištenje informacija

U svrhu boljeg korisničkog iskustva, dok koristite našu uslugu, postoji mogućnost sakupljanja osobnih informacija, uključujući, ali ne ograničeno na pristup Internetu. Podaci koje zahtijevamo će biti zadržani kod nas te korišteni kako je opisano u ovoj Polici o Zaštititi privatnosti.

Mobilna aplikacija koristi strane usluge koje mogu sakupljati informacije kako bi vas identificirali.

Poveznice na Policu o Zaštiti privatnosti strane usluge koju koristi aplikacija glase:

Google Play Services

Firebase Analytics

Google Analytics

Zapisnik podataka

Želimo Vas informirati da kada koristite našu uslugu, u slučaju greške u aplikaciji sakupit ćemo podatke (kroz strane usluge) na vašem uređaju u obliku Zapisnika Podataka. Ovaj Zapisnik Podataka može uključivati informacije poput vaše Internet Protokol (“IP”) adrese, imena uređaja, verzije operacijskog sustava, konfiguracije vašeg uređaja tijekom korištenja naših usluga, te vrijeme i datum korištenja usluge, te ostale statistike.

Kolačići

Zadržat ćemo i procijeniti informacije o Vašem nedavnom posjetu našoj web stranici i kako ste koristili različite dijelove naše web stranice radi analitičkih ciljeva, odnosno kako bismo razumijeli na koji način korisnici koriste naše web stranice.

Kako bi održavali vašu web stranicu i osigurali da njezine funkcionalnost budu na očekivanoj razini koristimo tehnologiju poznatu kao “kolačići”. Kolačići su male datoteke koje šaljemo na vaše računalo i možemo im kasnije pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni. Zahvaljujući kolačićima možete bez poteškoća pretraživati naše stranice te prikazivati rezultate koji su relevantni za vas. Kolačići nam pokazuju ono što zanima vas i druge posjetitelje naše web stranice, što nam pomaže da ju poboljšamo.

Pružatelji usluga

Možemo koristiti usluge stranih tvrtki te pojedinaca iz sljedećih razloga

  • Kako bismo pružili svoju uslugu;
  • Kako bi pružali uslugu u naše ime;
  • Kako bismo pružali usluge vezane uz pružanje usluge; ili
  • Kako bi nam pomogli u analiziranju svrha korištenja naših usluga.

Želimo informirati korisnike naših usluga da pružatelji stranih usluga mogu imati pristup vašim osobnim informacijama. Razlog jest prepuštanje vršenja ovih zadataka u naše ime. No, oni su obvezani ne objaviti ili koristiti podatke u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u vidu pružanja nam Vaših osobnih informacijama, dakle nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva kako bi ih zaštitili. No zapamtite da niti jedna metoda prijenosa preko interneta ili metoda elektronske pohrane nije 100% sigurna te pouzdana, te stoga ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost.

Poveznice na Druge Stranice
Ova usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na vanjsku poveznicu bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Dotične stranice mogu biti u vlasništvu drugih entiteta. Stoga Vas savjetujemo da provjerite Policu o Zaštiti Privatnosti prije posjećivanja tih stranica. Mi nemamo kontrolu te ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, police o zaštiti privatnosti ili praksi stranih stranica ili usluga

Privatnost Djece

Ne sakupljamo osobne identifikacijske informacije djece ispod 13 godina. Ako saznamo da nam je dijete ispod 13 godina pružilo svoje osobne informacije, njih ćemo odmah obrisati s naših servera. Ako ste roditelj ili skrbnik te ste svjesni da je vaše dijete nama pružilo osobne informacije, molimo vas kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Izmjene ove Police o Zaštiti Privatnosti

Zadržavamo mogućnost izmjene Police o Zaštiti Privatnosti. Stoga vas savjetujemo da posjetite te pregledate ovu stranicu povremeno kako biste vidjeli ima li promjena. O izmjeni Police o Zaštiti Privatnosti obavijestit ćemo vas na ovoj stranici. Izmjene se primjenjuju od vremena njihove objave na ovu stranicu.

Zabrane

Svaka upotreba i korištenje materijala sa stranice www.zivimo-ekologicno.eu podliježe općim uvjetima korištenja živimo ekologično – Održivo gospodarimo otpadom u Pregradi i Krapinskim Toplicama te Općini Krapinske Toplice.

“živimo ekologično” logotip i svi nazivi i/ili dizajn na ovim stranicama registrirani su zaštitni znakovi predstavništva ili davatelja licence. Neovlaštena uporaba ili zloporaba ovih zaštitnih znakova izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji.

Izričito se zabranjuje reproduciranje, distribucija ili neovlašteno korištenje sadržaja web stranice u komercijalne svrhe bez pisanog odobrenja Općine Krapinske Toplice ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Općini Krapinske Toplice ili bilo kojoj trećoj strani.

Zabranjeno je javno prikazivanje, preuzimanje, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ove web stranice ili jednog njezinog dijela te odabir i usklađivanje njezina sadržaja, vizualni identitet, aplikacije i sofver web servisa, osim iznimno kada je takva mogućnost predviđena ovim Uvjetima ili je rezultat prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja od Općine Krapinske Toplice i XM studio.

Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.

Ovaj materijal obuhvaća, ali nije ograničen na kompletan tekstualni sadržaj, dizajn, raspored, izgled, slike i grafiku.
Korištenje ovih materijala je izričito zabranjeno ukoliko nije u skladu s autorskim pravima, koja su sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Fotografije i ilustracije izvor su od www.shutterstock.com; XM studio (www.xmstudio.info).

Kontaktirajte Nas

Ukoliko imate pitanja o našoj Polici o Zaštiti Privatnosti, kontaktirajte nas na elektroničku adresu [email protected]

smanji | ponovno upotrijebi | recikliraj

     

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda
Sadržaj mrežnih stranica isključiva je odgovornost Općine Krapinske Toplice.